dilluns, 13 de març del 2017

EL FUTUR DE THE BLACKLIST EN UNA TAULA DE NEGOCIACIÓ

Estem a març i entrem en dates quan totes les sèries acostumen a estar en el limbo de la renovació. Algunes per problemes de contractes, altres per problemes d'audiència, però són molt poques les que es salven d'aquesta massacre que es fa per primavera als despatxos dels canals americans. 

The Blacklist no es excepció, per primera vegada des que està en antena la sèrie de James Spader té un futur incert. Les audiències als Estats Units diuen que és una sèrie clarament cancel·lada, en només quatre anys han passat de  més de 10 milions d'espectadors per capítol de mitjana, a amb prous esforços arribar als 5. Per una altra banda el personatge d'en Red Reddington funciona molt bé arreu del món, The Blacklist és molt rentable per a Sony gràcies a ser una sèrie immensa a l'estranger.


Canal i productora han de negociar i intentar arribar a un acord. De moment la sèrie està en pausa fins el 20 d'Abril que no s'emetran nous capítols i si segueixen la seva norma habitual no serà fins a principis de Maig que no es prendrà cap decisió segura sobre la cinquena temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada