dimecres, 3 de maig del 2017

PRISON BREAK 5x05

Després de com van quedar les coses la setmana passada ja tenia ganes que arribés el dia d'avui per a poder veure més minuts de Michael i Lincoln en la pantalla. Un nou capítol de Prison Break es va estrenar ahir als Estats Units amb el títol Contingency.


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL CONTINGENCY DE PRISON BREAK COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

Espero no ser la única que estic confosa després de veure aquest capítol. Tenia moltes ganes de veure aquest nou episodi per a poder tornar a sentir com el dream team que formen Scofield i Burrows feien pujar l'adrenalina, i va i per primera vegada en la història de la sèrie veiem els germans confrontats. 

Tot comença quan en Linocln en nom de tots els espectadors es tanca amb el seu germà a l'habitació i es nega a moure's fins que no sàpiga que va portar a en Michael a simular la seva mort durant tants anys. La resposta sota el meu punt de vista és poc imaginativa i sobretot poc sorprenent. El Scofield va aliar-se amb Poseidon després de saber que Kellerman no tenia el poder necessari per a exonerar-los a tots i així va aconseguir protegir la vida de la Sara, el Lincoln i en Mike. Durant els últims anys s'ha dedicat a ajudar a gent a escapar de presons d'arreu del món.


La fuga dels cinc continua i després de diversos problemes (com no) i diverses discussions sobre si escapar amb avió i en C-Note tal com havia planejat en Lincoln, o bé agafar el camí que en Michael va estudiar fa anys. Tot això acaba amb en Sid mort, amb una confessió  abans d'anar-se'n que intenta treure'ns la llagrimeta però que queda lluny de fer-ho. El guió pràcticament no ens ha deixat saber res sobre el company de cel·la i per tant no és d'estranyar que no simpatitzàssim amb ell quan deixa anar el discurs de la seva vida.


Sobre la falta d'un malvat de referència que parlàvem fa uns dies sembla ser que es van resolent dubtes. Ara que en Abu Ramal ja no hi és serà en Cyclops el qui es dediqui a buscar les pessigolles al grupet. Sincerament, no hem convenç. A aquest terrorista li dono dos capítols, entre l'odi de la Sheba i en Michael se'l carregaran segur.

Però si hi ha una història que em manté enganxada davant del televisor aquesta és la del T-Bag i la Sara. Després que Bagwell li anuncii els fruits de la seva investigació, la Sara es dedica a còrrer i protegir el seu fill, però pel final del capítol sembla ser que en Jacob ha convençut a la Sara que va quedar amb els agents A&W i Van Gogh només per a que els arrestessin.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada