dimecres, 21 de juny del 2017

ZACHARY LEVI ESTARÀ A PSYCH

El retorn de Psych en forma de pel·lícula es podrà veure a les televisions americanes aquest Desembre, però el rodatge de l'especial ja ha començat a posar-se en marxa.

Després de tres anys podrem tornar a veure els amics i els personatges preferits dels fans de nou. Tots ells es reuniran durant les vacances de Nadal però després que un assaltant misteriós es dirigeixi a un dels seus, un viatge còmic i ple d'emocions començarà. L'equip de Psych perseguirà durant una hora i mitja als dolents, a la justícia ... i al menjar! 

Resultado de imagen de psych 2017

Aquesta setmana en Dulé Hill (Gus) va compartir un video per les xarxes socials on es podia veure com conversava amb James Roday (Shawn) sobre una pinya i de sobte apareixia per darrere un Zachary Levi difícil de reconèixer. L'actor de Chuck s'ha tenyit de ros platejat estil Justin Bieber per a representar el malvat d'aquesta pel·lícula en Thin White Duke.


Apart de la parella protagonista també podrem tornar a gaudir de Timothy Omundson (Lassiter), Maggie Lawson (O'Hara), Corbin Bernsen (Henry) i Kirsten Nelson (Directora Vick).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada