dimecres, 2 d’agost del 2017

13 REASONS WHY 1x08

I així com qui no volia la cosa hem arribat al mes d'Agost. Aquest dimecres us porto la review del vuitè capítol de 13 Reasons Why.


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL TAPE 4, SIDE B DE 13 REASONS WHY COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

En aquest capítol es veu clarament perquè la sèrie ha aconseguit connectar amb els joves. Aquesta vegada 13 Reasons Why tracta un dels temes que més preocupen als adolescents, en especial als alumnes de segon de Batxillerat. "Ves a per totes, diuen. Apunta alt, i aleshores ens tanquen durant 12 anys i ens diuen on seure'ns, quan pixar i que pensar". Avui tractarem que fer quan s'acaba l'institut, un mal de cap per a la majoria d'alumnes.

"Aleshores compleixes els 18 i encara que mai has tingut una idea pròpia has de prendre la decisió més important de la teva vida (...). I si no tens diners ni tampoc unes notes magnifiques, gran part de la decisió la prenen altres". 


Ryan Shaver aquesta és la teva cinta. La vostra relació no comença amb gaire bon peu ja que la Hannah et té rancor per publicar la llista dels millors culs, però a poc a poc acabeu sent bons amics. A poc a poc la inspires a escriure un poema i llegir-lo en públic i aconsegueixes que s'obri d'una fora que no ho havia fet mai abans. Però la cagues, decideixes publicar-la a la revista del institut i els seus pensaments passen a ser un espectacle.


Al present en Tony li explica a en Clay perquè sap ho de les cintes i com es va assabentar de la mort de la Hannah. El noi té molt càrrec de consciència tot i que ell no és cap dels 13 motius del seu suïcidi. Després de sincerar-se en Clay decideix seguir escoltant les cintes i en concret saber que va fer ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada