dissabte, 30 de setembre del 2017

AUDIÈNCIES AMERICANES: SETEMBRE 2017

Aquesta ha estat una setmana molt carregada en la televisió americana, totes les cadenes han presentat les seves novetats més ambicioses i les sèries més estimades han tornat amb nous capítols. Ara és hora d'analitzar les dades que han obtingut i treure les nostres conclusions.

Comencem per dilluns quan es va estrenar l'onzena temporada de The Big Bang Theory. Gràcies a les bones dades que va obtenir la sitcom de Jim Parsons (16.970.000) la CBS es va mantenir com a cadena líder del prime time. Per la seva banda Young Sheldon va estrenar-se amb més de 16 milions d'espectadors consolidant-se com a líder de la seva franja.
Aquella mateixa nit s'estrenava a la ABC la nova sèrie de David Shore. El creador de House presenta una nova ficció que tracta sobre un doctor ben peculiar. The good doctor va obtenir el lideratge de la seva franja i un seguiment de 11.820.000 espectadors.


Imagen relacionada

La nit de dimarts també prometia ser una gran jornada. Aquesta jornada la va liderar la NBC sobretot gràcies a l'estrena de la segona temporada de This is us i a The Voice. La sèrie de Milo Ventimiglia  va ser ho més vist de la seva franja obtenint més de 12'5 milions d'espectadors.
A la CBS també s'estrenaven noves temporades de NCIS, Bull i NCIS: New Orleans, però totes elles van quedar com a segona opció.


Resultado de imagen de this is us season 2

Dimecres el lideratge passa a la FOX. Gràcies a l'estrena de la quarta temporada de Empire i la nova sèrie Star va aconseguir ser el canal més vist. Especial menció l'estrena de la novena de Modern Family, la sèrie de la ABC va ser líder de la seva franja amb gairebé 7 milions d'espectadors.


Resultado de imagen de modern family season 2017

Dijous va estar marcat per la gran audiència que va recollir la National Footbakk League, i es que el "tema pilota" és un èxit arreu del món. Sèries com Will & Grace, Grey's Anatomy o Gotham van intentar fer-se un lloc a la graella sense gaire èxit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada