dissabte, 23 de setembre del 2017

THE GOOD DOCTOR A AXN

AXN estrenarà d'aquí poc The Good Doctor, una producció de David Shore, guanyador d'un Emmy per la sèrie House. El drama ha estat molt comentat a les xarxes socials ja que està protagonitzada per Freddie Highmore, un actor molt aplaudit i recordat per la seva feina a Bates Motel.

Resultado de imagen de the good doctor axn

The Good Doctor gira entorn a Shaun Murphy, un jove cirurgià resident que pateix autisme i síndrome de Savant, coneguda també com la "síndorme del sabi", malaltia que li impedeix relacionar-se de forma correcta o com s'hauria d'esperar amb els altres, però que a la seva vegada li a permès desenvolupar unes habilitats mentals prodigioses, com es el cas de la seva extraordinària memòria. També forma part de la història el passat del jove i com tot i les complicacions de la seva infància ha aconseguit formar-se i convertir-se en un metge amb molt talent. El doctor Aaron Glassman aconsegueix reclutar-lo per a la unitat de cirurgia pediàtrica del prestigiós Bonaventure Hospital provocant molta disconformitat amb part de la junta de l'hospital. Murphy no tardarà a aclarir els dubtes dels seus companys i demostrar que és valuós. 

Resultado de imagen de the good doctor axn

AXN ha començat el curs aquesta setmana amb l'estrena el 25 de Setembre de Absentia, la nova sèrie de Stana Katic (Castle). Per a veure la sèrie del doctor haurem d'esperar fins al 24 d'Octubre a les 22h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada