dilluns, 23 d’octubre del 2017

AXN WHITE ESTRENA LA CINQUENA DE THE FOSTERS

El proper dissabte 28 d'Octubre s'estrena a AXN White la cinquena temporada de la sèrie produïda per la Jennifer López. En el primer capítol podrem veure com la Stef busca frenèticament a la Callie després que s'hagi ofert a ajudar a la Diamond. Mentre tant en Jesús lluita contra la seva lesió cerebral traumàtica i desprèn tota la seva ràbia després de descobrir que en Brandon va ajudar a l'Emma en una decisió molt important. Finalment les protestes i les manifestacions segueixen a Anchor Beach a causa de la privatització, amb la Mariana com a líder dels estudiants.


Per casualitat justament aquest cap de setmana ha estat trending topic a Twitter el hashtag #RenewTheFosters, amb un especial seguiment de l'actriu Cierra Ramírez. Aquesta cinquena temporada podria ser la última per The Fosters ja que ABC Family encara no s'ha pronunciat sobre la continuïtat de la sèrie.

PD: Recordeu que el drama juvenil no s'emet en prime time. L'horari que AXN White ha escollit per aquesta temporada és els dissabtes al migdia, a les 14:05h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada