dijous, 30 de novembre del 2017

AUDIÈNCIES AMERICANES: NOVEMBRE 2017

Aquest mes de novembre ha estat convuls a la televisió americana degut al final de la lliga, thanksgiving, i molts altres especials que han alterat la graella de totes les cadenes.

Comencem parlant de la primera setmana. El dimecres dia 1 hi ha beisbol i això fa que Modern Family per primera vegada en aquesta temporada quedi en segona posició de la nit. L'endemà The Big Bang Theory també es veu afectat pels esports, però en aquest cas de forma positiva. Els dijous ja no hi ha futbol degut a que s'ha acabat la lliga i en Sheldon i companyia ocupen l'espai que queda a la graella. Aquell mateix dia hi ha la "segona estrena" el spin-off Young Sheldon, que aconsegueix mantenir 13.29 milions d'espectadors (5 milions menys que el seu primer capítol) i un 2.4 de share.

Resultado de imagen de the big bang theory 11x08

En la segona setmana la graella també es veu alterada. El dilluns 6 la CBS va reemetre un capítol de The Big Bang Theory ja que ara l'estrena dels episodis es fa els dijous, la ABC va fer l'especial Luke Bryan: Living Every Day fet que no va permetre l'emissió del nou capítol de The Good Doctor i la NBC va ser la cadena més vista del vespre gràcies a The Voice. Dimecres 8 no hi ha Modern Family a causa dels premis de música country.

La tercera setmana va tornar tot a la normalitat amb el lideratge de The Good Doctor el dilluns, This is us el dimarts, Modern Family el dimecres, i The Big Bang Theory el dijous.

Resultado de imagen de this is us 2x06

A la quarta setmana les coses es compliquen amb Thanksgiving. Dimecres és una nit de baixes audiències i les cadenes intenten defensar-se, a la ABC opten per la reemisió d'un capítol de Modern Family, i a la NBC directament opten per retirar The Blacklist. Dijous 23 amb el motiu de Thanksgiving molts canals opten per fer reposicions de les seves sèries com és el cas de The Big Bang Theory o The Good Doctor que ho va fer amb dos capítols. El qui no s'aguanta i emet nou capítol és Young Sheldon que aconsegueix la segona posició amb 11,28 milions d'espectadors, per darrere del partit de futbol americà que és un clàssic d'aquest dia i va aconseguir reunir a gairebé 15 milions. Finalment arriba el divendres carregat d'especials nadalencs després de Thanksgiving amb "peliculones" com How the Grinch Stole Christmas, Frosty the Snowman, o Santa Claus is comin' to town.

Resultado de imagen de good doctor thanksgiving

I aquesta última setmana la CBS ha optat per fer un canvi radical de programació els dimarts i va emetre tres programes especials entre els quals destaca la famosa desfilada de Victoria's Secret. De nou no hi ha capítol de NCIS (que es reemet), Bull i NCIS: New Orelans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada