dissabte, 25 de novembre del 2017

UN ANY DE GILMORE GIRLS

Avui fa un any que es va estrenar Gilmore Girls: A Year in the life, un revival molt  esperat pels fans del poblet de Connecticut, Stars Hollow. Les quatre entregues que vam poder veure gràcies a Netflix estaven ambientades en cada una de les estacions de l'any i reprenien la vida de les protagonistes 9 anys després del final de la sèrie original.

En el mateix moment en que vam veure l'últim capítol tothom va conservar l'esperança d'un altre retorn. El final de Fall que tots tenim present (impossible oblidar-lo!) és obert i a la vegada tancat. Ara, dotze mesos després de veure'l, l'esperança d'un nou retorn cobra força una altra vegada. 


Fa uns dies es va fer públic que els Palladino (creadors de Gilmore Girls) havien fitxat per Amazon (la competència de Netflix) i és evident que els fans ens preguntàvem si en aquesta situació era possible un nou revival. La resposta és sí! El contracte que han signat l'Amy Sherman i el Daniel Palladino conté una preciosa clàusula especialment escrita per si aquesta possibilitat sorgís.

Tot i això, com ja és habitual, els creadors afirmen que la possibilitat és remota degut (entre d'altres) als problemes per a quadrar l'agenda de tots els actors i actrius que formen part d'aquesta gran sèrie. Per part de Netflix ja van dir: "Esperem que succeeixi. Òbviament, estem encantats amb l'èxit de la sèrie i ens va encantar ho bé que va funcionar amb els fans i com es va fer el que s'esperava".


La nova sèrie produïda pels Palladino a Amazon es dirà "The Marvelous Mrs. Maisel" i estarà ambientada als anys 50. La ficció tractarà sobre Miriam 'Migde' Maisiel, una dona jove que vivia amb el seu marit i els seus dos fills fins que el marit l'abandona per una altra i aquesta ha de tirar endavant la família. Pràcticament sense adonar-se'n acabarà convertint-se en una de les primeres dones en el món de la comèdia.

La veritat és que aquesta nova sèrie fa molt bona pinta, però no sóc gaire fan de les sèries ambientades en el passat (com podreu deduir mirant el llistat de sèries de les que parlo en aquest blog). Tot i així potser li dono una oportunitat...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada