dimecres, 27 de desembre del 2017

MODERN FAMILY 9x08

L'última review de l'any serà sobre un capítol molt especial de Modern Family que es va emetre el passat 29 de Novembre. El episodi en qüestió va ser seguit per 6,15 milions d'espectadors i va comptar amb la presència d'algunes estrelles convidades.



ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL 'BRUSHES WITH CELEBRITY' DE MODERN FAMILY COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

En el episodi comença amb una pregunta: Quin ha estat el seu millor "frec" amb la fama?. Bàsicament els nostres protagonistes parlen sobre com han reaccionat quan han conegut un famós que admiren. Al llarg dels 20 minuts desfilaran per la pantalla uns quants artistes convidats, però en especial destaca el cameo de Chris Martin, el líder i vocalista de la banda musical Coldplay, que va ser capaç de posar-se a tot el públic a la butxaca amb la seva aparició estel·lar.

En Phil ha d'ensenyar-li una casa, però just abans de conèixer al seu heroi li entra un estrany dolor a les seves "parts baixes"... Des del primer moment veiem un Chris Martin graciós. Tot i que es representa a si mateix, els guionistes han creat un personatge tirant a "plasta" que comparteix escena amb en Phil Dunphy el "Plasta" per excel·lència de Modern Family.


Entre les primeres frases que el sentim dir hi ha: "Et creies que era més guapo. La gent creu això perquè la resta del grup són com hobbits", "Quan estiguis preparat, agafa una samarreta de màniga curta, te la poses per sobre d'una de màniga llarga i així tots saben que tens varies samarretes".

Però la visita no acaba gaire bé, i el cantant acompanya a en Phil a l'hospital després que es desplomi pel terra. De fet, no només l'acompanyarà, també li posarà gel als ous i cridarà l'atenció de tothom. Per acabar "fent les paus" sentirem al líder de Coldplay cantant la cançó d'en Phil.


En definitiva, m'encanta la gent que és capaç de riure's d'ella mateixa, i en especial si aquests són famosos. En Chris Martin ha estat capaç d'això i molt més. Des del principi se'l ha vist còmode en el paper que li han fet fer i resultava força divertit. Els altres cameos han passat una mica desapercebuts al costat de l'estrella de la música. Per una altra banda, la sèrie ha sigut capaç d'aprofitar molt bé la presència del cantant per a tocar el tema dels famosos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada