diumenge, 31 de desembre del 2017

AUDIÈNCIES AMERICANES: DESEMBRE 2017

Les audiències d'aquest mes han estat poc interessants. Les sèries a poc a poc han marxat de vacances i ens han deixat forats en les nostres agendes. Per sort, d'aquí poc tornaran a la seva rutina.

La primera sèrie en marxar de vacances és The Good Doctor. Va emetre el seu desè capítol el 4 de Desembre que va ser seguit per 9'41 milions d'espectadors i que va liderar la seva franja horària. Ja no la tornarem a veure fins l'any que ve.

Resultado de imagen de good doctor december

Les següents sèries en descansar són l'equip de les nits de dimarts a la CBS. El dia 5 van emetre una reposició i no va ser fins al 12 que Bull, NCIS i NCIS: New Orleans van acomiadar-se de l'audiència. En aquella nit va destacar que Bull va obtenir un nou màxim de la temporada amb un 1'3 en el rating. 

L'endemà, el 13 de Desembre, va ser el torn de Modern Family. Amb un capítol que competia amb els Golden Globes va fer que la sitcom acabés l'any liderant la seva franja horària.

Resultado de imagen de modern family december

L'endemà va arribar l'hora de The Big Bang Theory. Tot i que el onzè capítol que es va emetre el 14 de Desembre va ser l'últim de l'any, hi ha hagut diverses reposicions durant les nits que han quedat buides a la CBS.

Aquella mateixa setmana també va marxar de vacances NCIS: Los Angeles. La sèrie de Chris O'Donnell i LL Cool J va emetre un capítol repetit el 3 de Desembre degut a l'especial Carol Brunett, i no va ser fins al 17 de Desembre que va estrenar el seu últim episodi de l'any.

Resultado de imagen de ncis la december

Finalment l'innocent d'en Sheldon va ser l'últim en marxar. El 21 de Desembre va emetre el novè episodi que va ser líder en la seva franja i que va superar en audiència la reposició del capítol de The Big Bang Theory.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada