dimecres, 31 de gener del 2018

AUDIÈNCIES AMERICANES: GENER 2018

Aquest mes ha sigut un mes de retorns. Després que les sèries es prenguessin unes setmanes de vacances han tornat a la càrrega. 

Les primeres en fer-ho han sigut NCIS, Bull i NCIS: New Orleans. Les ficcions de la CBS van tornar el dimarts 2 mantenint les xifres i en algun cas fins i tot millorant-les. La sèrie de Mark Harmon segueix sent la emissió amb més seguidors dels dimarts a la nit, i Bull va aconseguir el dia 23 el seu màxim de la temporada.

Resultado de imagen de bull tv

Les següents en tornar han sigut Modern Family i The Blacklist. La sitcom, com era d'esperar, es manté líder en la seva franja horària. I bones notícies també per a la sèrie de James Spader, el drama policíac ha millorat lleugerament les seves dades i després d'un primer trimestre quedant en quarta posició de la nit ha començat l'any nou sent la tercera emissió més vista a la seva franja.

Imagen relacionada

The Big Bang Theory i Young Sheldon s'han mantingut líders dels dijous i fins i tot els dies que emeten reposicions de capítols obtenen bones dades.

El diumenge és un dia complicat, i al NCIS: Los Angeles cada cap de setmana surt més perjudicat. Es veritat que aquest mes hi han hagut els Golden Globes, els Grammy i altres esdeveniments que s'han endut el focus, però queden poques setmanes abans que la cadena decideixi a qui renova i la sèrie dels marines està guanyant números per a que marxi a la primera de canvi.

Resultado de imagen de ncisla 2018

A la segona setmana de Gener va tornar The Good Doctor que tot i mantenir el lideratge de la seva franja horària va obtenir el seu mínim històric amb 8'22 milions d'espectadors i un 1,6 de rating.

I  la última sèrie de les networks en tornar ha estat This Is Us. La sèrie de Mandy Moore i Milo Ventimiglia s'ha dedicat a sembrar el camí cap a el gran especial que preparen per a la Super Bowl. Han mantingut el lideratge i poc a poc han anat augmentant el número d'espectadors.

Resultado de imagen de this is us super bowl

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada