divendres, 2 de febrer del 2018

LAUREN GRAHAM AMB MRS. MAISEL

Lauren Graham podria aparèixer a la segona temporada de The Marvelous Mrs. Maisel. Per si no us heu assabentat, Amy Sherman Palladino és molt amiga dels seus amics, i això ho demostra projecte rere projecte i temporada rere temporada. Fa uns anys, quan es va estrenar Bunheads, ja vaig parlar sobre aquest aspecte i ara no m'estranya que hagi dit que farà tot el que estigui a la seva mà per a fer aquest cameo possible.

Resultado de imagen de lauren graham amy

En una entrevista per al The Hollywood Reporter Amy Sherman-Palladino va comentar que volia que l'actriu que va protagonitzar Gilmore Girls durant tants anys participés en el seu nou projecte.
Pel que es comenta Graham estaria encantada amb la idea, de fet ja li ha presentat diverses propostes pròpies a la creadora. No sé vosaltres, però jo me la imagino fent stand up comedy, seria hilarant.

Resultado de imagen de lauren graham mrs maisel

La segona temporada de The Marvelous Mrs. Maisel començarà a rodar-se aquest març i es gravarà en diferents localitzacions dins i fora de New York ja que la Midge i la Susie se'n van de ruta amb el número que han preparat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada