diumenge, 4 de febrer del 2018

SUITS RENOVA AMB CARES NOVES

Ja fa mesos que estem expectants per saber que passarà amb Suits. El drama legal porta set temporades en antena i segueix funcionant molt bé, però aquest últim any s'han trobat amb un entrebanc que no tenien previst: Meghan Markle (Rachel) i Patrick J. Adams (Mike) abandonen la sèrie per motius personals.

La segona part de la setena temporada ja té data de retorn i arribarà a USA Network el proper 28 de març. Però el capítol més important que s'emetrà aquest 2018 és l'últim episodi d'aquesta setena temporada on la parella abandonarà la sèrie per la porta gran després d'una desitjada i esperada boda. Es tracta d'un capítol doble que està programat per emetre's el proper 25 d'Abril.

Resultado de imagen de meghan markle patrick adams

La setmana passada el canal va anunciar que hi haurà una nova entrega. Segons expliquen els responsables de Suits la vuitena temporada tindrà de tot, des de aliances canviants fins a jocs de poder interns, secrets, traïcions i relacions passionals. Haurem d'estar atents a un nou adversari que es convertirà en contrincant d'en Harvey.

Entre les noves cares que apareixeran a partir d'ara podem trobar a Dulé Hill (conegut pel seu personatge de Gus a Psych) que en els últims capítols ja ha anat apareixent i que ara passarà a ser regular. 
Katherine Heigl (Grey's Anatomy) també s'unirà a l'elenc de la vuitena temporada per a intentar omplir el buit femení que deixa Meghan Markle. Ella interpretarà a Samantha Wheeler una nova socia de Pearson Specter Litt que amenaça el status quo de la firma.

Resultado de imagen de katherine heigl 2017


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada