dimecres, 7 de febrer del 2018

THE MARVELOUS MRS. MAISEL 1x05

Aquest febrer inauguro la ronda de reviews amb el cinquè capítol d'aquesta gran sèrie. En aquest episodi podrem gaudir d'uns decorats meravellosos i comprovarem com de ben ambientada està aquesta sèrie.


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL 'DOINK' DE THE MARVELOUS MRS MAISEL COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

L'inici d'aquest capítol sobta sobretot als pares de la Midge. La seva filla ha aconseguit la seva primera feina i a partir d'ara treballarà com a dependenta en uns grans magatzems. El seu dia a dia l'inspirarà i li donarà idees per als monòlegs que fa per les nits al Gaslight. També en aquest capítol descobrirà que a vegades els humoristes fallen, que hi han temes que no fan gràcia i que un mal dia el pot tenir tothom.

Després de pujar al escenari i no arrencar ni una trista riallada del públic decideix que a ella no li tornarà a passar. La Midge es posa en contacte amb Herb Smith per a que l'ajudi a escriure un bon acte però ni tan sols així funcionarà. Les targetes que li ven són una pila d'acudits barats re-utilitzats que faran que toqui fons per segona vegada.


Mentre la Susi i la Midge es discuteixen i tallen la seva relació laboral en un altre restaurant de la ciutat hi ha en Joel sopant amb la família. Sembla ser que les coses van ràpides per a ell i la Penny i ha arribat el moment de conèixer els pares que d'una forma directa i seca li diuen que aquesta dona no és per a ell.

I al final del capítol veiem com la Midge segueix sent graciosa, a la festa totes les seves companyes de feina es reuneixen al voltant seu per a poder escoltar-la. Acte seguit veiem a la Susi sola esperant una trucada davant del seu telèfon nou i en Joel al teatre adonant-se que s'ha equivocat.


Aquest ha sigut amb diferència el pitjor capítol de la sèrie. Tot i que entenc que és necessari un episodi així per a fer avançar la trama, la manca d'un bon monòleg ha fet que se'm fes pesat i una mica avorrit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada