dimarts, 27 de març del 2018

DAWSON'S CREEK 20 ANYS MÉS TARD

Els revivals i les reunions estan de moda. A principis de l'any passat els sis protagonistes de Friends va reunir-se en un esdeveniment especial i ara ha arribat el torn de Dawson's Creek.
El drama juvenil va debutar a la televisió el 1998 i es va convertir en una de les sèries més aclamades dels finals dels 90. Ara, 20 anys més tard, l'elenc es reuneix en una sessió de fotografies per a Entretainment Weekly.


James Van Der Beek (Dawson), Katie Holmes (Joey), Joshua Jackson (Pacey), Michelle Williams (Jen), Kerr Smith (Jack), Meredith Monroe (Andi), Busy Philipps (Audrey) i Mary Beth Peil (Grams) han volgut rememorar com va ser el rodatge de Dawson's Creek juntament amb el seu creador Kevin Williamson. En el reportatge per a la revista nord-americana el productor de la sèrie, Greg Berlanti, explica que 'Dawson sempre ha estat molt pura i molt americana. Si la gent vol una imatge perfecta de com es va créixer als Estats Units durant els anys 1990, Dawson és la sèrie correcta per a això'.

Després de sis temporades de molt èxit, Dawson's creek va acabar amb el últim episodi el 14 de maig del 2003. Des d'aleshores que sovint es sent parlar de diversos remakes o revivals però mai res ha acabat confirmat.

Aquí us deixo amb algunes fotografies del reportatge:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada