dijous, 19 d’abril del 2018

PRIMERA IMATGE DE HEIGL

Aquest Febrer ja us vaig anunciar que Suits havia renovat per a una vuitena temporada amb algunes cares noves. El fitxatge de Katherine Heigl és el més comentat de les noves incorporacions i és per això que són les primeres imatges que han començat a còrrer per les xarxes. L'actriu coneguda pel seu paper a Grey's Anatomy serà l'encarregada d'omplir el buit que deixaran Patrick J. Adams i Meghan Markle.

Resultado de imagen de suits season 7

Els productors del drama legal han descrit a Sam Wheeler, el seu personatge, com a una nova i talentosa sòcia del buffet que desafia el status quo i es convertir en la millor aliada de la empresa o en l'enemiga més poderosa. A la fotografia ha penjat la mateixa Heigl en el seu compte d'Instagram apareix ella preparant-se per entrar al ring i ve acompanyat per un text que diu: Dia 2 al set de Suits enbolicant les meves mans per a una escena de kickboxing. El meu personatge #SamanthaWheeler no és gens tímida! Ella donarà puntades de peu al teu cul en el ring i a la sala del tribunal! M'encanta interpretar a una dona amb sentit comú.


USA Network emetrà el darrer capítol de la setena temporada el proper 25 d'Abril i la nova entrega amb Heigl i companyia està programada per a emetre's a finals d'aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada