dimarts, 24 d’abril del 2018

FREDDIE HIGHMORE ARA SERÀ DIRECTOR I GUIONISTA

Els qui conèixen de fa temps a Freddie Highmore ja sabien que es tractava d'un actor amb un talent immens i una persona multifacètica, però pels qui l'hem conegut enguany amb The Good Doctor ens ha sobtat una mica saber que Highmore està planejant dirigir com a mínim un dels capítols de la segona temprada del drama mèdic de la ABC i estarà involucrat a la sala de guionistes en un altre.

Resultado de imagen de freddie highmore 2018

Highmore no és el primer actor de sèrie de televisió que dirigeix un episodi de la seva sèrie, de fet és una moda que s'està estenent per Hollywood i a la que s'hi han apuntat grans com Ellen Pompeo (Grey's Anatomy), James Roday (Psych), Patrick J. Adams (Suits). El que sí que és nou és que els actors s'impliquin a més en el procés d'escriptura.

Més enllà d'aquestes notícies, no hi ha gaire informació sobre la propera temporada de The Good Doctor. Tret del fet que la Lea tronarà i la relació entre Dr. Shaun Murphy (Highmore) i el Dr. Aaron Glassman serà la base sobre la qual girarà la resta de la sèrie. Això serà potencialment fascinant i emocional degut a que al mentor li van diagnosticar càncer al final de la primera temporada.

Resultado de imagen de dr murphy glassman

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada