dijous, 26 d’abril del 2018

SUITS 7x16

Després d'unes setmanes sense reviews avui parlaré d'un capítol molt especial de Suits. Ahir al vespre es va emetre als Estats Units l'últim capítol de la sèrie amb la Meghan Markle i en Patrick J. Adams. De fet es van emetre un especial amb doble capítol (Tiny Violin i Good-bye), però només comentaré l'últim d'aquests.

Ja fa uns mesos que sabem que l'actriu americana es casarà amb el príncep Harry del Regne Unit i com a conseqüència ha hagut de deixar la sèrie. L'equip de Suits ha tingut temps per a preparar un comiat perfecte per als seus personatges.


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL 'GOOD-BYE' DE SUITS COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

En el capítol es divideix bàsicament en dos bàndols. Per un costat tenim al spin-off de la futura sèrie de la Gina Torres i per l'altre diem adéu a la principal parella romàntica de la sèrie.

Comencem per la primera trama. Tot i els problemes que hi ha al bufet en Harvey decideix anar cap a Chicago a tornar un favor que li deu a la Jessica. La que havia estat la seva mentora necessita la seva ajuda per a enfrontar-se ni més ni menys que contra l'oficina del l'alcalde i un corrupte promotor immobiliari. Després de mostrar-nos que Chicago és tot un altre món molt més fosc que la Big Apple, la Jessica es troba en una posició complicada en la lluita per a salvar la vivenda de protecció oficial: ha d'escollir entre lluitar per la seva família amb la que ha perdut el contacte i que viu en aquell edifici, o abandonar el cas i acceptar una feina en la tèrbola oficina de l'alcaldia amb l'esperança que pugui ajudar als afectats des de dins.

Finalment decideix fer de cavall de Toya, tot i la opinió d'en Jeff, però com ens recorda en diverses ocasions al llarg del capítol, ja és prou "grandeta! per a saber què li convé i què no.


La segona història que se'ns explica en el capítol és com s'acomiaden en la parella promesa. La Rachel descobreix que l'Andy no tenia res a veure amb els fons que va perdre la clínica i que l'oferta de feina que li va oferir a en Mike era realitat i segueix en peu. En aquest moment tant la Rachel com en Mike passen a estar completament d'acord amb traslladar-se a Seattle i emprendre una nova vida allà. Hi ha un problema, però: han de marxar immediatament per a començar a treballar en un cas important així que no queda altre opció que canviar la boda. En una de les escenes més romàntiques de la sèrie veiem com en Mike li demana avançar la boda i gràcies a la màgica Donna els seus somnis es faran realitat.

En Harvey torna a Nova York just a temps per a la boda d'en Mike i la Rachel que és el moment més emotiu del capítol. Abans de la cerimònia, els dos advocats intercanvien algunes bromes clàssiques de Mike-i-Harvey, i ens fan pensar que seran els últims acudits que escoltarem entre ells dos.


En conclusió un capítol que deixa més amb gust de capítol pilot que de comiat com Déu mana. Les escenes de Chicago se m'han fet llargues i poc interessants, a més ja sé que cal insistir en que el spin-off serà una cosa diferent i que volen emmarcar-ho en una ciutat negra i corrupta, però cal que es digués contínuament que Chicago no era Nova York?


Crec que la boda que tant de temps portem esperant mereixia més estona en pantalla, però ho més greu és que pràcticament no ens hem pogut acomiadar dels dos personatges que realment són els protagonistes. No oblidem que l'ànima de Suits és el bromance que tenen en Mike i en Harvey i s'han passat tot l'últim capítol separats, i pensar que no els tornarem a veure junts em trenca el cor. Tot i així queda de cliffhanger com serà la relació Donna-Harvey en la propera temporada ara que manca una trama romàntica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada