dilluns, 30 d’abril del 2018

AUDIÈNCIES AMERICANES: ABRIL 2018

Aquest mes començarem per on ho vam deixar. En el resum d'audiències de Març us explicava que Alex Inc era l'estrena del mes i una gran aposta de la ABC que no havia obtingut unes dades gaire destacables, i aquest mes sembla que la cadena li vulgui mal a en Zach Braff i companyia.

El segon capítol es va emetre el 4 d'Abril, i si 4 milions els hi va semblar poca cosa per començar, imagineu la cara dels caps de programació quan van veure que la sèrie perdia dos dècimes de rating, més de mig milió d'espactadors i s'havia de conformar amb la quarta posició de la nit. En el tercer capítol sembla que remunta una posició, però la setmana següent els programadors es salten un dia i decideixen passar Alex Inc a la nit dels dimarts fet que fa que la sèrie millori 3 dècimes respecte a l'anterior entrega però que caigui 0,7 amb respecte a "The Middle" que és la sèrie que acostuma a ocupar aquesta franja. Aprofitant aquest petit pic d'audiència tornen a passar la sèrie als dimecres i obté el mínim de la temporada i perd la meitat del seu rating en només un dia.
Finalment el 25 d'Abril tornen a canviar i emeten una doble entrega que fa que mantingui dades però queda clar que el futur d'aquesta sèrie és negre.

Resultado de imagen de alex inc

Pel que fa a altres ficcions cal destacar que el dimarts 17 d'Abril NCIS va marcar un 1'1 de rating i 11,2 milions d'espectadors fent que caigués en el seu mínim històric. Pels qui no coneixeu la sèrie de marines heu de saber que es tracta de molts anys d'història.

Un dia més tard s'estrenava a The CW la cinquena i última temporada de The Originals amb un 0'4 de rating, millorant una dècima l'inici de la quarta temporada i marcant la seva millor dada des de principis de Juny de l'any passat.

Resultado de imagen de the originals

Finalment comentaré les audiències d'una sèrie que no forma part de cap de les 5 big Networks. Suits va emetre aquesta setmana l'últim capítol de la temporada amb el comiat de Meghan Markle i Patrick J. Adams seguit per un milió d'espectadors. Les dades que ha obtingut d'aquesta doble entrega m'han sobtat per escasses. Recordeu que la sèrie es torba en ple "boom" des de que va entrar a Netflix i una de les seves actriu està setmana si setmana també a la portada de totes les revistes del cor, i s'està fent molta publicitat de la sèrie.

Resultado de imagen de suits mike racheñ wedding

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada