dimarts, 1 de maig del 2018

DATA PER A LA SEGONA DE 13 REASONS WHY

Avui, sense previ avís, en hem despertat tots amb un vídeo arrasant per totes les xarxes socials, i en especial a Youtube. Netflix ha fet viral un nou vídeo dels protagonistes de 13 Reasons Why anunciant la data d'estrena de la segona temporada del drama juvenil.



Pel que he pogut deduir de les imatges i el que s'ha comentat a les entrevistes, la nova temporada comptarà amb la majoria dels protagonistes de les famoses 13 cintes. De nou tornarà a tocar temes espinosos i delicats que de ben segur no quedaran exempts de polèmica, però aquesta vegada sembla que tant els adolescents com els adults formaran part de la trama. 

També m'arrisco a dir que en aquests 13 capítols no hi haurà cassetes (o com a mínim no n'hi haurà de nous), però no deixem ho vintage enrrere. Segons podem observar aquesta vegada es tractarà de 13 fotos polaroids les que seran el fil conductor de la temporada.


Així doncs, com podem llegir a la part de darrere de la foto de la Hannah: The tapes were just the beginning (Els cassettes eren només el principi). El proper 18 de Maig tenim tots una cita amb 13 Reasons Why a Netflix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada