dimecres, 16 de maig del 2018

THE BIG BANG THEORY 11x24

En mig de la setmana dels upfronts agafem aire i parlem sobre l'últim capítol de The Big Bang Theory que es va emetre el dijous passat als Estats Units. Els qui vam començar a veure la sèrie fa 11 anys en cap moment ens podíem imaginar que aquest dia arribaria, però moltes coses han canivat, en especial en nostre estimat Sheldon que per fi ha donat el sí vull.


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI  NO HAS VIST EL CAPÍTOL 'THE BOW TIE ASYMMETRY' DE THE BIG BANG THEORY COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

El capítol comença amb el grup d'amics repartint-se les funcions més complicades de la boda: acompanyar els pares de l'Amy i en Sheldon. La primera no la coneixíem i ja estic esperant impacientment el proper cameo, la segona si que l'havíem vist però mai decepciona.

A casa d'en Howard i la Bernadette ha aparegut un gos que resulta que és la mascota d'en Mark Hamill (en Luke Skywalker). L'actor, sense cap tipus de coneixement, li pregunta a l'enginyer que pot fer per agrair-li la gesta i el mateix Howard li comenta que ho lamentarà. L'estrella de Star Wars serà l'encarregat d'oficiar la boda!


Un cop tot està llest a la cerimònia sembla que els nuvis tarden en arribar, així que en Howard té la brillant idea de començar una ronda de preguntes sobre l'univers creat per George Lucas. Això permet al Stuart compartir amb una sala de freaks tots els seus coneixements i impressionar a la Denise.

En tota boda és necessari un petit moment de mal rotllo que en aquest cas la Penny com a "dama d'honor" controla perfectament, fa callar a les dues mares, i va a per la parella que sembla que s'ha quedat resolvent un problema físic.


Finalment sentim els vots matrimonials que els de l'Amy són una mica científics i graciosos, però en Sheldon ens sorprèn dient per primera vegada a la seva vida que no té paraules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada