diumenge, 13 de maig del 2018

THE BLACKLIST SEGUEIX

Definitivament The Blacklist és invencible. Ja fa diversos anys que dic que la sèrie es troba en el limbo, i es per això que primavera rere primavera em sorprenc quan llegeixo la notícia que enguany s'ha repetit: El drama policíac tindrà nova temporada.

Com ja és habitual, la notícia ha tardat en arribar però en Red i la Elizabeth no se'n van enlloc. La sèrie protagonitzada per James Spader i Megan Boone retornarà a la NBC la propera tardor amb una tanda de 22 capítols.


The Blacklist va ser tot un èxit quan va debutar al 2013. La història d'un dels fugitius més buscats del FBI que s'entrega de sobte sense cap explicació aparent va ser una de les sèries revelació d'aquella temporada, però en la segona temporada el suflé va començar a desinflar-se. Ara farà un parell d'anys que la cosa sembla que s'hagi estabilitzat al voltant dels 8 milions d'espectadors setmanals i un 1.6 de rating, no són grans audiències però van bé per anar tirant.

El gran negoci de la sèrie està en la seva internacionalització i això ha dut a unes negociacions complicades entre la NBC i Sony TV. The Blacklist està sent molt rentable per a l'estudi gràcie als grans beneficis de ventes arreu del món i sobretot del lucratiu pacte amb Netflix. Sembla ser que la cadena i la productora han arribat a un acord per a reduir la tarifa de llicència i això ha estat decisiu per a la renovació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada