dilluns, 14 de maig del 2018

UPFRONTS FOX 2018-2019

FOX és la segona cadena en presentar les seves estrenes, cancel·lacions i renovacions. La cadena està passant per uns mals moments després de ser absorbida per part de Disney, la fuga a Netflix d'un dels seus principals autors, la incapacitat de renovar certes sèries arriscades i mantenir en antena apostes segures que no fan soroll però serveixen.


Poques estrenes per part del canal, però si que algun fitxatge molt sonat. Després de desfer-se de Brooklyn Nine-nine, ha decidit ressuscitar a Last Man Standing, ficció que en els upfronts de l'any passat la ABC va decidir petar-se.

The Passage. És un capítol pilot que l'any passat va quedar descartat però semba que li donaran una segona oportunitat. A partir d'aquí que cadascú faci la seva interpretació. 

Resultado de imagen de fox The Passage

The Cool Kids

Resultado de imagen de fox The cool kids

Proven Innocent

Resultado de imagen de fox proven innocent

Rel. Pel que entenc serà una mica estil Girls. Pretén seguir aquesta tendència de sèries independents, però en un canal generalista? No sé jo si li auguro gaire futur...

Resultado de imagen de fox rel

Com hem pogut comprovar hi ha poques novetats cosa que sovint implica poques sèries cancel·lades. Les novates que no s'han renovat les han deixat en stand-by fins a veure quin panorama hi ha per la tardor, així que queden per carregar-se The Exorcist, Last man on Earth, Lucifer, The Mick i Wayward Pines. Per part de The X Files no s'ha donat cap notícia així que la donem per enterrada i finalment comentar que New Girl tal i com ens van anunciar s'ha acomiadat aquesta temporada.
I queda dir que Brooklyn nine nine va ser cancel·lada però la NBC ha decidit rescatar-la i fer una sisena temporada.

Resultado de imagen de brooklyn nine nine

I per acabar les sèries que sí renoven:
  • The Orvillesèrie novata
  • 911
    sèrie novata
  • The Gifted 
    sèrie novata
  • The Resident 
    sèrie novata
  • Empire
  • Gotham
  • Lethal Weapon
  • Star

Cal comentar que Prison Break es troba en fase de desenvolupament i tot i que encara no s'ha dit que la sisena temporada estarà a la tele l'any que ve, si que es comenta que s'està treballant en ella.

Resultado de imagen de prison break 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada