dimecres, 12 de setembre del 2018

NCIS 15x24

Falta poc per a que s'estreni la setzena temporada de NCIS i abans vull parlar del que em va semblar un capítol fantàstic. "Date with destiny" és l'últim episodi que s'ha emès del drama policíac i va ser l'encarregat de posar punt i final a la passada temporada.

Resultat d'imatges de ncis season 15

ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL "DATE WITH DESTINY" DEL NCIS COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR. 

El capítol comença amb el director Vance anant a buscar a una sospitosa que ha muntat un enrenou en un bar i ha insistit en que el truquessin. Quan s'obre la porta del cotxe de la policia i veiem a la Jack detinguda dient "Era ell".

Retrocedim en el temps i veiem que 12 hores abans Solane s'estava preparant per a una meravellosa cita a "cegues" amb un amic de la Delilah. El sopar amb el noi de Chicago sembla que va bé, però tot canvia quan escolta a un home amb accent britànic que estava al mateix bar. La Jack embogeix ja que creu que és l'home que la va torturar a Afghanistan.



Tot i que Masahun sempre va anar amb la cara coberta i teòricament va  morir fa anys en un atac via drons, la Solane insisteix en que vol tornar a veure's amb l'home del bar. Resulta que es diu Nigel Hakim i que es dedica a les causes humanitàries i té immunitat diplomàtica. Quan en Vance fa possible la reunió la Jack explota de nou intentant obligar a l'home a dir "infidels", el nom que els hi va posar quan estaven segrestats. No ho aconsegueix i la reunió acaba amb ella amenaçada de poder perdre la feina.

Buscant alguna manera per no prendre a la Jack per boja, en Gibbs i en Vance se'n van a visitar a un altre marine que també va ser torturat per Masahun, i li fan escoltar un audio de la reunió amb en Nigel. A l'instant en Kelb escolta la seva veu el reconeix i embogeix cridant "És Masahun!".



Amb suficients fets que ho demostren l'equip del NCIS al complet intenten trobar a en Masahun que sembla que vol agafar un vol cap a Anglaterra, i per una altra banda han d'intentar aturar a l'agent Solane abans que s'agafi la justícia per la seva mà.

Per sort arriben a temps a l'aeroport i troben a la Jack, però aquell no és l'avió on ha de marxar el torturador. El pilot els informa que el passatger ha agafat un altre vol i ara es troba sobrevolant l'Atlàntic, és a dir, l'han perdut.

Finalment veiem com no està sol a l'avió. Com a cliffhanger del final de la temporada veiem a el Director del NCIS amb una bossa al cap, segrestat per un home que busca venjança.




Sota el meu punt de vista un dels millors episodis de final de temporada del NCIS., de fet els finals de temporada sempre són els millors d'aquesta sèrie. Per fi ens donen alguna història amb la que connectar amb l'agent Jack que feia temps que rondava per les oficines dels marines sense gaire suport per part de l'audiència. Ara cal veure com serà la propera temporada que promet emocionant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada