dimecres, 3 d’octubre del 2018

THE BIG BANG THEORY 12x02

La setmana passada s'estrenaven als Estats Units dos capítols de la dotzena i última temporada de The Big Bang Theory. Fa uns mesos ens avisaven que la sitcom acabaria amb aquesta temporada i els guionistes s'han afanyat a encaminar el futur dels nostres protagonistes.

Resultat d'imatges de the big bang theory season 12

ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL THE WEDDING GIFT WORMHOLE COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

El capítol, en general ha estat bé. En Sheldon i la Amy tornen de la seva lluna de mel i aprofiten el temps lliure per agrair els regals de boda que els hi ha fet. Quan arriben al regal d'en Leonard i la Penny treuen una vareta de vidre que no tenen ni la més remota idea de per a que serveix. 

Els dos genis es passen la nit sense dormir intentant descobrir que deu ser. Al final arriben a la conclusió que és una pista per a un regal més gran i millor. Van a visitar a en Bert, el geòleg, per tal d'obtenir respostes i ells mateixos acaben trobant pistes que els porten a la cafeteria on es van conèixer. Ells mateixos es van muntant una pel·lícula i acaben amb un collaret i unes ulleres de sol més feliços que dos anissos.


Però la part en la que em vull centrar és en l'Stuard. Els guionistes s'han hagut de posar les piles i començar a pensar en el final de tots els personatges, fins i tot en el propietari de la botiga de còmics.  Sembla ser que ha conegut l'amor de la seva vida i es decideix a demanar per sortir a la Denise. Nerviós per aquella cita de sobte decideix "arreglar-se" per a l'ocasió i aquí ve el meu problema.

Guionistes de The Big Bang Theory, quina decepció! En aquest blog he parlat sobre cançons que no es poden repetir, no perquè legalment no es pugi, sinó perquè en la gent associa aquella música a un altre moment, a una altra sèrie. Doncs bé, amb els acudits passa exactament el mateix.

No pots jugar-te cinc bufes entre amics perquè això ja ho van fer en Marshall i en Barney a How I met your mother, no pots presentar una criatura com si fossis en Rafiki alçant en Simba perquè ja ho va fer en Cam amb la Lily a Modern Family, i no pots bronzejar en excés a un dels teus personatges! 


Fa més de 15 anys que es va fer Friends, però tothom recorda al Ross bicolor que va aparèixer en el capítol 3 de la desena temporada. The one with Ross's tan es va apropiar de tots els acudits sobre joves de 30 anys que intenten millorar la seva imatge amb bronzejat i la caguen.

No fa gràcia. Rectifico, si que va fer gràcia la primera vegada que ho vam veure, però quan ja ens ho coneixem: no fa gràcia. Guionistes de The Big Bang Theory ara s'entén perquè us acomiadeu aquesta temporada. Us heu quedat sense idees noves, sense acudits frescos, sense gràcia. Amb sort encara pillareu a algun televident despistat que no ha vist Friends i que haurà rigut, però això us treu molt mèrit.


Espero que es tracti d'una cagada puntual i que amb el que queda de temporada es segueixi demostrant que The Big Bang Theory i tot l'equip que hi ha al darrere són uns genis que han fet història de la televisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada