dilluns, 31 de desembre del 2018

AUDIÈNCIES AMERICANES: DESEMBRE 2018

Per acomiadar l'any toca veure com han anat les audiències aquest mes. La majoria de sèries van agafar vacances les primeres setmanes així que tenim pocs dies per analitzar.

Comencem com sempre pels dilluns. El 3 de Desembre Freddie Highmore i companyia van arrasar amb el mid-season finale pujant dues dècimes fins al 1,4 de quota de pantalla i liderant amb comoditat la seva franja horària abans de marxar de vacances. 
La mateixa pujada la obté també Bull, tot i que en el seu cas no li serveix de gaire ja que es queda en la tercera opció dels teleespectadors. De fet, per a recollir l'èxit, Bull va haver d'esperar a la setmana següent on va obtenir gairebé 8 milions d'audiència i va liderar la seva franja horària.

Resultat d'imatges de bull fall finale

Els dimarts ja no són el mateix sense This Is Us ni New Amsterdam. La CBS recupera una mica el control de la nit amb el retorn de les seves sèries després de les reposicions de les últimes setmanes. NCIS es manté en tercera posició, però FBI aconsegueix mantenir-se líder i NCIS: New Orleans acaba l'any sent la primera opció de la seva franja horària. 

La batalla de sèries dels dimecres no es va poder celebrar bé el mes passat així que ara toca veure com acaba l'any. En el Chicago Fire vs. Modern Family la segona és la que s'emporta la victòria liderant en els dos capítols que ha emès aquest Desembre. En el cas de Criminal Minds vs A Million Little Things és la primera la que s'endu el triomf amb un resultat bastant ajustat.

Resultat d'imatges de million little things fall finale

Per fi torna Sheldon als dijous a la nit, tot i que per un sol dia. Després de dues setmanes de reposicions el nou capítol de The Big Bang Theory amb crossover inclòs fa pujar 9 dècimes la quota de pantalla però no és suficient per arrabassar-li la primera posició al Futbol americà. A Young Sheldon li passa el mateix i tot i obtenir bones xifres es queda en segona posició. Després d'emetre el desè capítol de la temporada tornen a fer una aturada nadalenca fins a l'any que ve.

Resultat d'imatges de big bang 12x10

I per si no us heu adonat els diumenges són un cas apart. Poques sèries escullen aquest dia i NCIS: Los Angeles es manté com un tità i fins i tot aconsegueix millorar dades amb 7'45 milions d'espectadors i un 0.9 de rating.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada