dimecres, 19 de desembre del 2018

THE MARVELOUS MRS. MAISEL 2x02

Tal i com vaig fer amb la primera temporada, tinc intenció a fer una review de cada capítol de la nova temporada de The Marvelous Mrs. Maisel. Per no cansar en publicaré una cada quinze dies aproximadament, així que tindrem Midge fins d'aquí uns quants mesos.


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL "MID-WAY TO MID-TOWN" DE THE MARVELOUS MRS MAISEL COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

En aquest capítol se'n presenta un dels principals problemes que té la Midge. Està disposada a fer tot els shows possibles, vol tenir èxit, vol dedicar-se a la stand-up, però encara no ha explicat res al seu entorn més directe. La excusa que utilitza de moment és que els seus pares estan massa lluny i no pot parlar d'un tema d'aquesta dimensió per telèfon. D'aquí poc se'li acabarà l'excusa i veurem com s'ho prenen. Jo aposaria per "pitjor que quan els hi va dir que es separava d'en Joel".

Parlant d'en Joel. Sembla que ha trobat feina, aquesta vegada a l'empresa de son pare. Se'l veu més còmode que en aquell despatx, i més animat que abans, però no sabem si li durarà gaire ja que ell mateix diu que és temporal.


Un dels objectius d'aquesta sèrie és presentar l'escena de la comèdia en els anys 50 a Nova York i això implica mostrar les parts bones i les dolentes. En aquest capítol veiem com tracten a la Midge en un bar pel simple fet de ser dona i novata. Ha de suportar acudits masclistes, no paren de canviar el seu número, li xafen comentaris, i quan per fi apareix a l'escenari no hi ha ni il·luminació ni pràcticament públic.

Tot i així quan la Mrs. Maisel puja a l'escenari pren la revenja i els hi torna tots i cadascun dels comentaris. El públic marxa content però el propietari no, pel que sigui no li agrada que critiquin a les seves estrelles.


Crec que el final es venia a veure. L'Abe fa entrar en raó a la seva dona després d'explicar-li que tot i que els dies a Paris han estat molt bé, toca tornar a casa, on té la feina, la família, els amics, ... Tot i així l'estada a França no ha estat en va, sembla que el marit ha canviat una mica i aconsegueix una plaça a la universitat per a que la Rose pugui estudiar art.


El capítol d'avui no m'ha fet tanta gràcia com esperava. La història dels pares de la Midge es entranyable però no graciosa, els comentaris "graciosos" de la mare d'en Joel no m'han fet ni somriure i la història de la Susie més val que acabi bé perquè està sent una llauna. Pel que fa al monòleg de la Midge queda una mica eclipsat pel moment i tot i que té acudits bons el packaging no és el millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada