dimecres, 9 de gener del 2019

GOOD TROUBLE I EL SEU PRINCIPI

La primera review de l'any és per a Good Trouble, el spin-off de The Fosters. Hulu va preestenar el primer capítol el passat 31 de Desembre i Freeform va emetre'l ahir al vespre.


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL PRIMER CAPÍTOL DE GOOD TROUBLE COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

Així com The Fosters era una sèrie dirigida a un públic familiar, el seu spin-off és clarament un drama juvenil que crida a tots els adolescents a seguir-lo. El seu primer capítol m'ha donat la impressió que vol tenir un estil de Gossip Girl sense el glamour del Upper East Side.



Des de l'inici del capítol que veiem com intenten connectar amb el públic més jove intercalant instagram-stories, gifs i altres coses per l'estil amb la filmació clàssica del episodi. En menys de mig capítol la Callie ja se'n ha anat al llit amb el noi que li agrada a la Mariana, ha mentit a sa germana i s'ha ficat en un embolic amb el cas del tiroteig.

La Mariana per la seva banda no li va gaire millor. Tot i que ella si que sabia que el pis seria una porqueria no s'esperava que la feina també. Ningú sembla valorar-la i quan intenta recolzar-se en l'altra única dona de l'empresa, la cosa va pitjor.



Al final les dues germanes es sinceren i s'expliquen els seus problemes laborals i també la historieta amb el Gael. Com deia al principi, em recorda a Gossip Girl, es passen els àpats bevent vi, el veí sembla que és el centre d'atenció, i el final amb els dos nois enrotllant-se és una prova més. Tot i que no m'agrada tant com The Fosters, fa molt de temps que no segueixo una sèrie de l'estil CW i en tinc ganes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada