diumenge, 3 de març del 2019

ABBY'S S'ESTRENA AQUEST MES

Som a Març i això significa que aquest mes s'estrena Abby's, una comèdia que es va presentar en els Upfronts de l'any passat i hem hagut d'esperar pràcticament un any sencer per a poder-la veure.

La comèdia creada per Josh Malmuth i Michael Schur agafarà el relleu a A Million Little Things, una altra estrena d'aquesta temporada de la NBC, i emetrà els seus capítols els dijous al vespre. La sèrie està en mans de guionistes de sèries com New Girl, The Good Place i Parks and Recreation així que té pinta a ser una gran aposta.


Abby's tractarà sobre un bar de barri de San Diego que cada tarda assegura preus baixos, bona companyia i per descomptat l'Abby , la seva propietària. Nathalie Morales representarà a la protagonista, la responsable d'aquest bar sense llicència improvisat al pati de darrere que és el lloc perfecte on els veïns poden passar el vespre.

Tots els crítics la descriuen com una sèrie similar al que va ser Cheers. En aquest bar es crearà una "familia" formada per Neil Flynn (Scrubs), Nelson Franklin (New Girl), Jessica Chaffin (Pitch Perfect 3), Leonard Ouzts, Kimia Behpoornia i Patrick Gorman.


Els qui volgueu marcar-ho al calendari el dijous 28 de Març s'estrena la seva primera temporada que comptarà amb 13 capítols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada