dijous, 28 de febrer del 2019

AUDÈNCIES AMERICANES: FEBRER 2019

El Febrer ha sigut un mes mogudet ja que diversos esdeveniments han alterat la graella americana, tot i així he de dir que ha estat molt més canònic que l'any passat quan entre la Super Bowl i els Jocs Olímpics vam quedar desemparats.

Comencem pels dilluns. The Good Doctor lidera la seva franja horària amb una mitjana de més de 6 milions d'espectadors exceptuant l'última setmana quan The Enemy Within va reemplaçar Manifest i es va estrenar a la Fox obtenint la primera posició. Pel que fa a Bull té una còmoda tercera posició amb una audiència molt fidel.

Resultat d'imatges de bull tv 2019

El Dimarts 5 de Febrer Donald Trump fa el discurs de l'Estat de la Nació i les principals cadenes americanes alteren la seva graella, així que la competició entre les sèries comença el dia 12. Les nits de dimarts són clarament de la NBC amb el triple combo que ofereix és impossible destronar-la. The Ellen's Game of Games, This Is Us i New Amsterdam lideren la nit còmodament. El primer competeix contra el NCIS que amb un 1.2 de rating s'ha de conformar amb la segona posició. La sèrie de Mandy Moore i Milo Ventimiglia segueix perdent audiència però tot i així obté suficient per a superar FBI. Finalment tenim a NCIS: New Orleans que manté el 0.8 de rating però es troba a dos notables dècimes de New Amsterdam.

Resultat d'imatges de ncis new orleans 2019

Modern Family, la sèrie dels dimecres, s'agafa descans les dues primeres setmanes i torna el dia 22 amb 4.42 milions d'espectadors quedant per darrere del concurs The Masked singer de la Fox i Chicago Fire de la NBC.
El dimecres 27 s'acomiadava Suits a la USA Network amb l'últim capítol de la seva vuitena temporada davant de 0'74 milions d'espectadors, una de les pitjors xifres de la seva història.

Resultat d'imatges de suits 8x16

Però tornem als grans canals en obert amb la nit dels Sheldons. La CBS posa difícil a la resta de les cadenes el lideratge de la nit ja que amb The Big Bang Theory i Young Sheldon arrassen (exceptuant quan fan reposicions). La NBC és la única que pot plantar-li cara ja que té en graella a Grey's Anatomy que mai es dóna per vençuda, i A Million Little Things a qui el canvi de dia li ha sentat realment bé. La sèrie de James Roday ha aprofitat l'últim dia del mes per acomiadar-se i ho ha fet per la porta grossa, amb 5.33 milions d'espectadors, un 1.1 de rating i liderant la seva franja per davant de la reposició de Young Sheldon i The Orville.

Resultat d'imatges de a million little things finale

Els divendres es el torn de The Blacklist que ja fa temps que està estancada. Tot i així bones notícies per a James Spader que comença el mes amb una trista quarta posició i un 0.5 de rating i l'acaba en tercera posició i pujant una dècima. Aquesta petita millora és gràcies en part a Proven Innocent, la nova sèrie de Fox que no acaba de funcionar, i al doble episodi que va decidir emetre la NBC el divendres 22.

Els diumenges d'aquest mes pràcticament han estat inexistents per al món serièfil. Primer la SuperBowl, després els Grammy i per acabar el mes els Oscars. Només un dia s'ha estrenat nou capítol de NCIS:Los Angeles que va obtenir un bon 0.7 però no suficient per a superar a Bob's Burger.

Resultat d'imatges de ncis los angeles 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada