dimecres, 27 de febrer del 2019

NCIS 16x13

Fa un parell de setmanes es va estrenar el que probablement sigui el meu capítol preferit d'aquesta temporada del NCIS. De moment és l'episodi amb més audiència d'aquest any amb 13'37 milions d'espectadors, i és que l'has de veure fins al final, és d'aquells episodis carregats d'intriga.


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL "SHE" DEL NCIS COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

El capítol comença reobrint un cas que la Ziva havia deixat perdre fa molt temps. La policia troba a una nena filla d'una recluta de la Marina que va desaparèixer fa deu anys i el cas es va tancar quan van trobar el cos cremat i es va creure que era un suicidi.

La Bishop, però, decideix aprofundir en el cas i descobreix que algú va continuar investigant després que el cas deixés de ser responsabilitat del NCIS. En una fotografia veu com l'agent Ziva David havia seguit al marit de la víctima durant bastant temps i fins i tot tenia un petit despatx als suburbis des d'on seguia investigant aquell cas i on guardava tots els diaris que havia escrit des de que va entrar a treballar al NCIS.


La Bishop en un principi es planteja ocultar-li la informació a en Gibbs però quan veu el panorama decideix explicar-li. És aleshores quan li recorda la regla #10 no implicar-se mai personalment en un cas.

El cas continua i com no podia ser d'altre manera rescaten a la mare, però la Bishop té la sensació que no estarà tancat fins que el segrestador hagi escoltat la carta que va escriure la mare de la víctima i que li va donar a la Ziva per a quan aclarís el cas. En Gibbs li dóna l'adreça de l'hospital on es troba el segrestador i el seu vist-i-plau per a que faci el que cregui convenient. És aleshores quan decideix cremar la regla #10, aquella que ha fet que la Bishop hagi resolt el cas, aquella que ha fet que la Ziva mai es sincerés amb ell, aquella que ni tan sols ell ha sabut complir.



Al final acaba anant a l'hospital a veure al segrestador, però allà l'informa que se li han avançat, que ja han vingut a llegir-li la carta i a amenaçar-lo. És aleshores quan la Bishop comença a lligar caps. Va al despatx i troba la llum encesa i el pany obert. Una carta on es demana que es guardi el seu secret ens fa descobrir que la Ziva és viva.



M'ha semblat un capítol excels. Qualsevol capítol del NCIS que remou el passat o les vides privades dels agents m'acostuma a semblar bo, però aquest que uneix això amb misteri i amb un personatge ja desaparegut em sembla brillant. Aviat sabrem si aquesta serà una trama per als propers 2 capítols o així, o bé serà la trama que tancarà aquesta setzena temporada.

Sigui com sigui estarà interessant veure com afegeixen al personatge de la Ziva a la trama.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada