divendres, 31 de maig del 2019

AUDIÈNCIES AMERICANES: MAIG 2019

Parlar d'audiències en ple mes de Maig és parlar de season finales, així que som-hi!

La primera en marxar ha estat Modern Family. La comèdia familiar ha tingut un mes difícil ja que la primera setmana va compartir franja horària amb els Billboard Music Awards que es van endur tota l'audiència, i per la seva season finale només 4.37 milions la van seguir. Modern Family se'n va anar sense liderar la franja horària ja que a la mateixa hora s'acomiadava Chicago Fire.

Resultat d'imatges de modern family may

El 13 de Maig s'acomiadava Bull. L'últim capítol d'aquesta tercera temporada va aconseguir acomiadar-se del públic amb un 0.7 de rating, un punt per sobre de la setmana anterior.

L'endemà hi havia doble comiat. A la CBS podiem veure el final de temporada del NCIS: New Orleans amb una lleugera caiguda d'audiència, i es que en la mateixa franja horària la NBC amb New Amsterdam que va pujar un punt d'audiència i es va acomiadar amb magnificència davant de 5.54 milions d'espectadors.

Resultat d'imatges de new amsterdam may

El dijous 16 de Maig Young Sheldon acomiadava temporada. Com porta fent pràcticament tot l'any va liderar còmodament la seva franja amb 13.7 milions de fans darrere de la pantalla.

I el divendres va ser el torn de The Blacklist. Després de la doble entrega de la setmana anterior on havia obtingut una segona posició, el final de la sèrie de James Spader va aconseguir liderar la franja horària amb gairebé 4 milions d'espectadors i un 0.6 de rating.

Resultat d'imatges de the blacklist finale

Cal ressaltar el final del NCIS. A la primera setmana de Maig la sèrie de Mark Harmon va treure 1.0 al rating, la setmana següent obtenia un 1.1 i pel final va pujar fins a 1.2. El 21 de Maig "Daughters" va fregar els 12 milions d'espectadors.

I si no m'he oblidat del major comiat d'aquest mes. Simplement volia deixar el millor pel final. The Big Bang Theory va emetre l'últim capítol de la sèrie el passat 16 de Maig. Jim Parsons i companyia van dir l'adeu definitiu davant de pràcticament 18 milions de persones. La sitcom, que ja de normal treu unes xifres excel·lents, va obtenir un 3.1 de rating pujant en més d'un punt les seves dades.

Resultat d'imatges de big bang finale

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada