dimecres, 22 de gener del 2020

THIS IS US 4x10

A This Is Us donen el que prometen. Es a dir, una bona dosi de cursileria setmanal que és ideal per la tots aquells que ens encanta una sèrie que et faci plorar fins que et quedin els ulls ben inflats i vermells.

Després d'unes setmanes de vacances torna la familia Pearson amb un capítol marcat per les estrelles convidades.


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL "LIGHT AND SHADOWS" DE THIS IS US COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

Començaré per la història de la Kate. En aquest capítol és l'aniversari d'en Toby i li prepara una festa sorpresa. Mentre espera que arribi l'homenatjat la sorpresa se l'endurà ella quan descobreixi que l'ha estat mentint. Evidentment, tractant-se del bo d'en Toby tot té una explicació i s'acaba el capítol amb ells fent les paus i descobrint que el petit Jack pot veure llums i ombres (life and shoadows).

Ara toca parlar de la Rebecca. En aquest capítol es centren en explicar com li detecten inicis de demència. La mare dels Pearson acaba el capítol amb una gran preocupació, la demència afectarà al record que ella té d'en Jack? Però en especial ens preocupa un moment, el dia en que ella li va dir per primera vegada que l'estimava i ell li va respondre amb un "no em puc creure que m'hagis guanyat a dir-te t'estimo. Rebecca Malone t'estimo, no ho oblidis mai".


Seguim amb el Kevin. Està obsessionat amb tenir una relació perfecta com la dels seus pares i sembla que no hi ha manera. En aquest capítol coneix a la meravellosa Sophia Bush (One Tree Hill) i normal que quedi enamorat. Li prepararà la cita perfecta amb concert de John Legend inclòs, però acabarà assabentat-se que és el seu hall pass, aquell famós amb el que si mai t'enrotlles no compta com a infidelitat.


Per acabar tenim en Randall. Sabeu com al principi de la review us deia que This Is Us sempre acaba fent-te plorar? Doncs en el capítol d'avui acaba fent-te patir. En l'última escena en Randall es troba amb un senyor armat a la cuina de casa seva. I au, ara a esperar al capítol de la setmana que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada