dissabte, 8 de maig del 2021

HOW I MET YOUR MOTHER RESSUCITA

Després d'uns quants anys oblidada, després de complicacions, després de canviar guionistes i altres membres de l'equip, la sèrie derivada de How I Met Your Mother finalment torna a estar sobre la taula. El 2014 sentiem a parlar de la How I met your Dad protagonitzada per Greta Gerwig, però va ser cancelada per la CBS. Més tard es va plantejar la sèrie amb nous guionistes i capitanejada per Alison Bennett, però tampoc va haver-hi sort. Ara, la que de moment s'anomenarà How I Met Your Father, estrarà protagonitzada per Hilary Duff (Lizzie McGuire, Younger) i tindrà 10 capítols que s'emetran per Hulu.



La Sophie li començarà a explicar al seu fill la història de com va conèixer al seu pare una història que els portarà a l'any 2021, on veurem a la Sophie i els seus amics més propers. Pel que ens expliquen serà una mica el mateix que la sèrie original però introduint el món de les aplicacions de cites i alguna cosa més.

El projecte estarà dirigit per Isaac Aptaker i Elizabeth Berger (This is us i Love Victor). Carter Bays i Craig Thomas, creadors de HIMYM, tornaran com a productors executius.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada