dijous, 13 de gener del 2022

DE EUROVISIÓN A EMILY IN PARIS

Amb aquest títol podreu deduir que avui vinc a parlar d'una persona que no vindria a ser un gourmet dels projectes en que participa, tot i així la vida no li va gens malament. 

La segona temporada de Emily in Paris es va estrenar el passat 22 de Desembre i va resultar un èxit internacional apareixent en el Top10 de Netflix a 94 països. Les aventures de Emily a la capital francesa i el seu triangle amorós amb en Gabriel i l'Alfie han seduït l'audiència de tot el món. Gairebé tant com el jove fotògraf que aquesta temporada ha enamorat a la Sylvie, la directora de Savoir.

I es que d'aquest personatge us vull parlar avui. Erik DeGroot, interpretat per l'actor Søren Bregendal, no és la primera vegada que apareix a les televisions de tot el món. El 2016 ja ho va fer quan va representar a Dinamarca en el Festival d'Eurovision com a membre de la banda Lighthouse X. Juntament amb Johannes Nymark i Martin Skriver va defensar el tema Soldiers of Love a sobre l'escenari de Estocolm sense aconseguir un gran resultat i quedant fora de la final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada