dilluns, 16 de gener del 2023

UNCOUPLED CANCEL·LADA

El fet que ja feia més de mig any que es va estrenar la sèrie i encara no s'havia anunciat res ja ens podia fer ensumar que això anava pel pedregar. Uncoupled, la nova sèrie de Neil Patrick Harris ha estat cancel·lada per falta d'audiència. Després que només va aparèixer al Top 6 de la setmana després del seu llançament el passat 29 de Juliol, la plataforma vermella considera que no és una sèrie prou rentable.

Perquè han esperat tant a anunciar-ho és un motiu que desconec. Si ve és cert que les sèries de mitja hora estan en desavantatge en el sistema de classificació que utilitza Netflix que mesura les hores vistes, sèries com Emily in Paris demostren que la curta duració pot funcionar excel·lentment.

A Uncoupled l'actor de How I met your mother va tornat a la seva faceta còmica per a representar a en Michael, un home que pensava que tenia la vida perfecta fins que la seva parella el deixa després de 17 anys de relació. Em sap greu la cancel·lació ja que l'actor ha sabut reinventar-se i adaptar-se a un personatge més depriment però igualment graciós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada