dissabte, 28 d’abril del 2012

THE C WORD

The C word (La paraula C), així és com s'anomenarà el proper capítol de House.Estarà dirigit per ni més ni menys que Hugh Laurie i s'emetrà aquest dilluns 30 d'Abril.
Ja podem dir a que es refereix el títol. The C word és càncer. I es que tothom es va sorprendre quan ens vam assabentar de que en Wilson tenia aquesta malaltia. 


Dr. Wilson


Degut a la malaltia la relació House-Wilson serà el centre d'atenció durant els últims quatre capítols que queden.








I noves noticies són que Jennifer Morrison tornarà per un capítol.
L'actriu de Once Upon a Time actuarà en el capítol Everybody dies, conjuntament amb els ja anunciats Olivia Wilde, Amber Tamblyn i Kal Penn.




Morrison representa a Allison Cameron una doctora que va estar en el equip de diagnòstic de House durant les sis primeres temporades.

L'última vegada que va aparèixer a la sèrie va ser al dissetè capítol de la sisena temporada, amb el títol de "Lockdown" (Clausura), on la dra. Cameron tornava per a aconseguir que en Chase li firmés els papers del divorci, i van tenir un comiat molt especial.




I el fet de que tots els personatges tornin, i el títol del capítol ens fan pensar que aquesta sèrie acabarà amb un enterrament, però de qui serà d'en House com es creia fins ara o d'en Wilson? Si analitzem bé les possibilitats no se quin final serà més dramàtic, si el d'en House dins d'un taüt o el d'en House plorant la mort del seu millor amic al costat del taüt d'en Wilson.



Qui creieu que serà el final tan esperat i que tothom diu que serà tan genial?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada