dimecres, 2 de maig del 2012

THE BIG BANG THEORY S'ACABA

La sèrie s'acomiadarà de la seva cinquena temporada el 10 de maig. Després d'una temporada plena d'invitats especials, i alguns de molt especials com ara Leonard Nimoy o Stephen Hawking.























En el pròxim capítol de Big Bang Theory (el d'aquest dijous), en Howard coneixerà el seu futur sogre, interpretat per en Casey Sander.

Casey Sander

El penúltim capítol de la temporada es dirà "The Launch Accelerations". La boda d'en Howard i la Bernadette correrà perill quan la NASA reprogrami la missió al espai d'en Howard.












Però tranquils. Pel que estigueu preocupats, la boda Wolowitz apareixerà a l'últim capítol de la temporada o això es pot veure segons les imatges que han penjat del capítol.














En aquest mateix capítol apareixerà l'astronauta Mike Massimino, que ja va aparèixer al capítol "The friendship contraction" (el quinze de la cinquena temporada) on parlava amb en Howard sobre el seu viatge a l'estació espacial internacional mitjançant un video-xat. En aquest últim capítol l'astronauta tornarà per fer el seu llançament a l'espai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada