diumenge, 20 de maig del 2012

UN DIA PER PODER VEURE EL MÉS ESPERAT

Tot i ser un desagradable, hipòcrita, antipàtic, rondinaire, imbècil, problemàtic, narcisista ... i tots sabem que podríem continuar la llista fins al infinit i més enllà, hem de reconèixer que trobarem a faltar el Dr. House. I amb ell tots els personatges que l’acompanyen des de la primera temporada com ara en Foreman o en Chase, i també els que s’han anat unint al grup com ara en Taub o la més recent Adams.



A només unes poques hores per veure el capítol que acabarà amb aquesta gran sèrie hi ha preguntes que tothom es fa:


Qui morirà? Crec que aquesta és la més discutida. Degutal bonic títol que li han posat al capítol final (Everybody Dies) es d’esperar que algú mori. N’hi ha que ho donen per suposat la mort de House ja que, què si no hauria de reunir tots els personatges que tornaran al final de la sèrie?



Com tornarà en Kunter? Recordem que es va morir en el capítol vint de la cinquena temporada. Serà en forma d’al·lucinació o record, o ens sorprendran amb d’alguna altra forma inesperada?




Com acabarà la relació House-Wilson? Tot i que molta gent creu que morirà House, n’hi ha que opten per la mort d’en Wilson deguta que és ell qui té càncer. Si fos així quines seran les últimes paraules que el Dr. Cínic dirigirà al seu amic. No creieu que seria un final de sèrie genial veure per fi en House plorar la mort del seu millor amic? I descobrir i acabar de confirmar com en el fons té sentiments.



Al final ens sorprendran amb l’aparició de la Cuddy? Tot i què l’actriu ho a negat, mai es sap... També en un principi van dir que la Cameron no tornaria i bé que sabem que ha gravat. Potser no surten noves escenes i la fan aparèixer mitjançant flaixbacs...



I la relació Chase-Cameron? Van acabar divorciats però de l’última vegada que es van veure ja fa temps. Què pasarà després de tants capítols? S’arribaran a retrobar? Quines seran les seves primeres paraules després de la llarga pausa?




Escena de l'últim capítol

Als Estats Units han preparat un espacial (Swan Song) on tots els fans es podran acomiadar del doctor amb un recorregut a la vida del doctor des del primer capítol, i videos fets pels propis fans. Tot i que no es sap si aquí es farà aquest espacial en directe, esperem que algun dia el pugem veure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada