dissabte, 23 de novembre del 2013

ARA SI, HOW I MET YOUR DAD

Fa uns dies us parlàvem d'un possible spin-off de How I met your mother, aquest es diria How I met your father i tindria una dona protagonista que es reuneix sovint al bar Mc Laren's i vol conèixer al seu futur marit. Els creadors d'aquest projecte seguirien sent Carter Bays i Craig Thomas.

Carter Bays i Craig Thomas

Bé, doncs ara ja és una realitat. La CBS, el canal que emet HIMYM i que emetria la seva nova versió, ha encarregat el capítol pilot. Això si, la nova comèdia no es dirà How I met your father, però no espereu gaire més originalitat, és dirà How I met your dad.


Respecte al que s'havia rumorejat sobre la presentació dels protagonistes al final de la novena temporada, ja han confirmat que era fals. I per altra banda, també han dit que era mentida que no apareixeria cap dels personatges de la sèrie actual. A partir d'aquí molts han cregut que la nova sèrie serà la mateixa història però amb el punt de vista de la mare. 


Sigui la mare o no la protagonista la sitcom serà una versió de la mateixa idea, és un intent per allargar una sèrie que s'acabarà aquesta temporada.  Tot i així hi ha molts fans que esperen desitjosos aquesta nova història.

Sempre he comparat How I met your mother amb Friends i segueixo pensant que aquesta nova sèrie és el seu Joey, que, per a qui no se'n recordi, no va funcionar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada