dissabte, 23 de novembre del 2013

THE BLACKLIST AL CANAL + SERIES

La nova sèrie de la NBC es podrà veure a partir del dijous 5 de desembre al Canal+ Series. El drama policíac ha obtingut unes audiències molt altes (més de 10 milions) i una molt bona recepció tant pels espectadors com pels crítics.


La sèrie tracta d'en Raymond Reddington, un dels fugitius més buscats pel FBI, que s'ha entregat sense cap raó aparent a canvi d'una oferta. Ell ajudarà a l'agència a atrapar a altres criminals i terroristes que tenen com a enemics comuns a canvi de parlar únicament amb Elizabeth Keen, una agent recent sortida de l'acadèmia de policia, amb qui no té ni ha tingut cap tipus de relació. 


Al llarg de la seva carrera criminal, Reddington ha escrit una llista amb noms de terroristes i criminals que ell considera que són realment perillosos per a la societat, i que assegura que la majoria d'ells són desconeguts per al FBI. Aquesta llista ell l'anomena "The Blacklist".


James Spader, conegut per la seva meravellosa actuació a la sèrie Boston Legal, ha aconseguit superar-se representant d'una forma magistral a un dels fugitius més buscats als Estats Units. Megan Boone, també li trepitja les sabates amb el seu paper de novella que no sap res, que no entén que està passant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada