dimecres, 26 de març del 2014

COMIAT DE PSYCH

120 capítols, 8 temporades i incontables acudits més tard, Psych s'està acabant, però ens alegrem que tot l'equip hagi sortit content d'aquesta sèrie. Degut al final de temporada que s'emetrà avui als Estats Units, els mitjans de comunicació s'han fet un tip de fer entrevistes amb els protagonistes i els productors.


Primer començarem amb Steve Franks, productor executiu de Psych, que va assegurar durant una entrevista que han acabat la sèrie fent gran part del que volien fer. Pel que es veu, els creadors tenien una llista amb capítols i especials que volien fer, alguns exemples serien un musical o un especial de Londres, tots aquests desitjos han sigut complerts.


"Especialment durant les últimes dues temporades ens hem anat tornant més i més forts, i sento com si estiguéssim acabant la sèrie a dalt de tot i no es veu una disminució en el que fem". Aquesta frase deixa clar que Dulé Hill creu que la sèrie està en un dels seus millors moments (excepte pel fet que ja s'acaba).


Finalment James Roday ha promès que l'últim capítol anirà ple de la clàssica comèdia de Psych.


Però si no us voleu acomiadar així, hi ha esperances pels fans. Chris McCumber, president del canal USA Network, va deixar anar: "No crec que haguem escoltat ho últim d'en Shawn i en Gus". Què vol dir això? Significa que Psych tornarà? I si ho fa, serà a les grans pantalles?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada