diumenge, 16 d’agost del 2015

JENNIFER ANISTON DE BODA

L'actriu de Friends s'ha casat (per fi) després de tres anys de promesa amb l'actor Justin Therox. Ja fa temps que la parella i sobretot tota la premsa del cor esperava aquest dia i finalment va succeir el passat 5 d'Agost a la seva mansió de Bel Air.
Entre els convidats de la Jennifer Aniston és trobaven la presentadora i humorista Ellen DeGeneres, la seva companya a la sèrie Lisa Kudrow i com a dama d'honor la Courtney Cox. 


A la cerimònia es va trobar a faltar a Matthew Perry, Matt LeBlanc i David Schwimmer, els homes de Friends no van ser convidats ja que la festa era només per a familiars i uns pocs amics, en total només hi van haver-hi 70 persones, una boda molt petita tenint en compte les mides de les bodes de Los Angeles. 

 


Aquest és el primer matrimoni per a Justin Theroux de 44 anys i el segon per a la Jennifer Aniston. L'actriu de 46 anys va estar casada des del 2000 fins al 2005 amb Brad Pitt.

Aniston i Theroux es van conèixer gravant la pel·lícula Wanderlust (Sácame del paraíso) el 2011 i van començar a sortir just després d'acabar el rodatge. La parella es va prometre l'agost del 2012 i fins fa pocs dies no es van casar.

Justin Theroux, Jennifer Aniston

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada