dimarts, 18 d’agost del 2015

PRISON BREAK TORNA!

Fa uns mesos que s'escolten rumors, alguns més fiables que altres, però ja és oficial. Prison Break torna a la FOX amb una seqüela. Dana Walden i Gary Newman directors de la cadena ho van confirmar en la Television Critics Association summer press tour, "Serà una espècie de seqüela i tindrà lloc uns quants anys després del final de la sèrie".

La intenció és que tingui deu capítols i de moment el capítol pilot ha estat encarregat a Paul Scheuring el creador de la sèrie original, que donarà un full de ruta pel que haurien de ser la resta dels capítols. Una vegada vista la feina serà la FOX la qui decideixi si continua endavant o no. En cas afirmatiu podriem estar veient nous capítols de la sèrie carcerària el 2016.


En aquesta nova temporada també hi seran com a protagonistes Wentworth Miller i Dominic Purcell, així doncs un dels grans reptes als que s'enfronta és el fet que Michael Scofield va morir el 2009 segons Prison Break: The Final Break. S'hauran de donar explicacions sobre com és que els personatges segueixen vius i movent-se pel món.


Molts fans es pregunten quins altres personatges formaran part de la sèrie limitada. Sarah Wayne Callies és una de les actrius que més preocupa, va representar l'amor de la vida del Michael i encara no ha estat confirmada. Callies va explicar a la premsa que encara ningú li havia preguntat de forma oficial, però si es pot trobar una manera d'honrar a la Sara i al Michael explicant una bonica història i els caps de la seva nova sèrie Colony la deixen fer una altra sèrie, estaria encantada. L'actriu va parlar sobre Prison Break com la cosa més increïble que li hagi passat i que li passarà en la seva carrera, recordem que ella va tornar per la quarta temporada després que els fans ho reclamessin. 


La decisió ha arribat enguany degut a l'èxit que ha tingut Prison Break a Netflix. Anys després del seu final segueix sent una sèrie de la qual la gent en parla i crea entusiasme entre el seu públic, sobretot de forma online per les xarxes socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada