dijous, 10 de setembre del 2015

ELS QUE MÉS HAN COBRAT AQUESTA TEMPORADA

Com cada any per aquestes dates la revista Forbes ha publicat un llistat amb els actors i actrius que més han cobrat en aquesta temporada. I després de diversos anys negociant els nous contractes els actors i actrius de The Big Bang Theory han aconseguit la primera posició.



Recordem que aquest any Jim Parsons, Johnny Galecki i Kaley Couco han estat cobrant 1 milió de dòlars per capítol, i la vuitena temporada ha tingut 24 capítols. Els seus companys tampoc s'han quedat curts ja que pràcticament tots els actors de la sitcom de Chuck Lorre estan a la llista.

La suma dels ingressos dels actors no només esta formada per la suma dels sous de cada capítol, si no també els acords publicitaris i altres projectes que tenen o han tingut en mans durant l'últim any.

1. Jim Parsons. 29 milions. A part de representar a l'inimitable Sheldon Cooper ha estat en una obra de Broadway i ha firmat contracte de patrocini amb Intel.




2. Johnny Galecki. 27 milions. Juntament amb Parsons formen el duo més hilarant de la televisió a The Big Bang Theory. Després del canvi de contracte ha passat d'estar fora del Top 10 a ocupar la segona posició.




3. Mark Harmon. 20 milions. És el protagonista i productor d'una de les sèries més vistes als Estats Units i arreu del món. No és d'estranyar que estigui en una posició tan elevada, després de 12 temporades NCIS segueix sent una mina d'or.




3. Simon Helberg. 20 milions.


3. Kunal Nayyar. 20 milions. Els dos companys de The Big Bang Theory han quedat empatats amb l'agent Gibbs. Parsons i Galecki no han estat els únics que han canviat el contracte, Helberg i Nayyar han passat de cobrar 100.000 dòlars per capítol a 800.000.



3. Ashton Kutcher. 20 milions. Tot i que no ha mantingut la primera posició que va obtenir l'any passat no s'ha quedat curt. L'actor de Two and a half men se li acabaran les aparicions en llistes com aquesta ja que aquest ha estat l'últim any com a Walden Schmidt.

7. Jon Cryer. 15 milions. Un altre actor de Two and a half men que no ha obtingut els mateixos ingressos ni la mateixa posició que l'any passat, això es degut també a que la temporada ha tingut 15 episodis a comparació dels 22 que va tenir l'any passat. 

7. Ray Romano. 15 milions. Protagonista de Everybody Loves Raymond's (sèrie que encara és la seva principal font d'ingressos) ha aparegut en alguns capítols de Parenthood i ha posat la veu a Manny de Ice Age: Collision Course. 

9. Patrick Dempsey. 12 milions. Tot i que el seu personatge estigui mort a la sèrie, l'actor  de Grey's Anatomy segueix ven viu. 

9. Simon Baker. 12 milions. A part dels seus ingressos per a The Mentalist, Baker té contractes de patrocini milionaris amb Longines i Givenchy.


En l'apartat femení hi ha un empat en la primera posició: 

1. Sofia Vergara. 28,5 milions. L'actriu colombiana ocupa el primer lloc de la llista per quart any consecutiu. A part de representar a la Gloria de Modern Family també ha estat la cara de H&S i ha estat CoverGirl.



1. Kaley Cuoco. 28,5 milions. L'actriu de The Big Bang Theory, al igual que els seus companys també ha aconseguit aparèixer en les altes posicions de la llista amb el nou contracte amb la sèrie. A tot això se li ha d'afegir que ha estat fent publicitat amb Priceline.



3. Julie Bowen. 12 milions. Dels 28,5 milions de la seva companya de sèrie passem a 12. L'actriu de Modern Family es nova en llistes d'aquest tipus, però si ha arribat a aquesta posició és sobretot pel seu contracte de patrocini de Bridgestone.



4. Ellen Pompeo. 11,5 milions. L'actriu de Grey's Anatomy és tota una veterana en aquesta llista, i enguany ha aconseguit més milions que l'any passat.

5. Mariska Hargitay. 11 milions. Una altra de les veteranes, feia dos anys que ocupava la segona posició i ara l'actriu de Law & Order: SUV ha baixat fins a la cinquena.

6. Juliana Margulies. 10,5 milions. És la protagonista de The good wife i també és molt activa en les gales de premis.

6. Amy Poehler. 10,5 milions. L'actriu de comèdia ha acabat amb la sèrie Parks and Recreation, ha format part de We Hot American Summer i ha escrit el llibre Yes Please.

8. Mindy Kaling. 9 milions. L'actriu de The Mindy project també ha escrit un llibre mentre gravava la sèrie i a més ha estat la cara dels anuncis de American Express i Nationwide.

9. Kerry Washington. 7 milions. Ha estat durant tota la temporada protagonitzant Scandal i a més té un contracte de patrocini amb Neutrogena.

9. Patricia Heaton. 7 milions. L'actriu coneguda per Everybody loves Raymond ara està en la comèdia de la ABC The Middle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada