divendres, 26 de febrer del 2016

SUTTON FOSTER ESTARÀ A GILMORE GIRLS

L'actriu que va protagonitzar Bunheads, una altra creació de Amy Sherman-Palladino, tindrà un paper en els nous capítols de Gilmore Girls.


El seu personatge encarà no s'ha fet públic, tot i que per la xarxa ja circulen teories sobre quin podria ser. Sobretot la intriga està en si agafarà de nou el seu personatge de Bunheads o serà un de completament nou. La primera opció la veig complicada ja que tot i que molts fans tenen esperança en tornar a veure  a la Michelle, seria molt difícil explicar perquè la seva sogra és ara la Emily Gilmore. La segona opció per tant és la més lògica, però dins de les múltiples opcions jo apostaria per que fos una nova ajudant de la Miss Patty. Recordem que Foster és una gran ballarina i podrien aprofitar aquestes virtuts de l'actriu per a donar una mica de nivell a l'escola de dansa de Stars Hollow.


Es clar que tot això són divagacions, i fins que no ens informin o fins que no s'emeti la nova temporada no es sabrà res segur. L'actriu de moment està enfeinada amb la segona temporada de Younger, i gravarà Gilmore Girls en el descans abans de començar a gravar la tercera (ja que TVLand ja l'ha renovat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada