dimarts, 1 de març del 2016

MARK FEUERSTEIN A PRISON BREAK

El retorn de Prison Break implica el retorn de moltes cares conegudes. Tot i que de moment només hi ha dos confirmats (Wentworth Miller i Dominic Purcell), s'està negociant perquè Sarah Wayne Callies, Robert Knepper i Rockmond Dunbar tornin a la sèrie de la FOX. Amaury Nolasco per una altra banda és bastant probable que estigui en aquests nous capítols, ja que Purcell va penjar l'altre dia aquesta fotografia en el seu compte d'Instagram on apareixia l'actor que va representar a Fernando Sucre amb el peu de foto: Soon (d'aquí poc).


Tot i que pocs minuts més tard ell mateix va suprimir la imatge de la xarxa social sense donar cap tipus d'explicació, i ningú ha confirmat de forma oficial la seva presència en el retorn, ja són molts els fans que creuen que el company de cela del Michael estarà en el renaixement de la sèrie carcerària.


Una nova temporada també implica noves cares, com per exemple la de Mark Feuerstein. L'actor conegut pel seu paper a Royal Pains com al Dr. Hank ara s'endinsa en un projecte completament diferent al que està habituat. En aquest cas la seva presència si que està confirmada per la productora i representarà a Scott Ness... el marit de la Sara!


Així doncs, al Michael Scofield li espera una temporada ven moguda ja que s'haurà de veure els cares amb el nou amor de la Dra. Tancredi. En Lincoln Burrows tampoc ho tindrà gens fàcil ja que s'ha anunciat que es farà menció als esdeveniments del epíleg (la mort del seu germà), i per tant haurà d'acceptar que en Michael és viu.


Tot i que com més actors i actrius recuperin el seu paper original en la sèrie millor, tothom té especial intriga en el fitxatge de la Sarah Wayne Callies, ja que tot i ser complicat perquè actualment està a Colony, el seu personatge va ser de pes en les quatre temporades (fins i tot en la tercera). 


Està programat que la gravació comenci a finals de Març, per tant es bastant probable que d'aquí poc rebem bones notícies. Els nou capítols que finalment tindrà la temporada es desenvoluparan en un panorama internacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada