dissabte, 5 de març del 2016

DOBLE RENOVACIÓ PER AL NCIS

En Michael Weatherly no seguirà al NCIS l'any que ve, però els fans de la sèrie que estiguin preocupats poden respirar tranquils, la CBS ha renovat aquesta setmana el drama més seguit arreu del món. I no ha estat qualsevol tipus de renovació, la cadena de televisió li ha concedit dues temporades més assegurant-se així que l'equip d'invesigació criminal dels marines arribi a la temporada 15 el 2018.


Tothom sap que es una de les sèries més seguides als Estats Units i per tant amb molt èxit. Aquesta temporada ha aconseguit una mitjana de 17'1 milions d'espectadors per capítol i no sembla que la propera temporada hagi de decebre ja que porta 13 anys en antena mantenint molt bones dades. 


Aquesta doble renovació ve acompanyada també pel contracte que ha signat en Mark Harmon per a dos anys més a la sèrie. El NCIS ja ha perdut en diverses ocasions alguns dels seus personatges principals i no poden prometre que no se'n vagi ningú més de l'elenc original. Però d'alguna manera amb aquest contracte s'asseguren que l'agent Gibbs hi sigui fins al final.


La notícia ha arribat pocs dies després que la sèrie hagi gravat el seu capítol numero 300. En aquest episodi comptaran amb una estrella convidada. Taye Diggs representarà al sergent d'artilleria Aaron Davis, un personatge que estarà en teràpia per estrès posttraumàtic i que en Gibbs voldrà que recordi amb tot detall el patiment per tal de resoldre un cas.  Aquest capítol tant especial s'emetrà el proper 15 de Març als Estats Units.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada