diumenge, 6 de març del 2016

CASTLE A LA CORDA FLUIXA

Castle ja fa temps que s'ensuma que està a la corda fluixa. Tot i que els executius de la ABC han confirmat que la ficció encara té camí per recórrer, les baixes dades d'audiència que ha obtingut aquesta temporada no estan posant fàcil la renovació de la sèrie de Nathan Fillion i Stana Katic.


En els últims mesos han circulat diversos rumors per les xarxes socials sobre la continuació de la sèrie i dels seus protagonistes. Com que Fillion encara no ha signat contracte un dels que més s'ha repetit en les últimes setmanes és que la sèrie podria continuar sense en Castle i la Beckett.


A part ja fa uns mesos que es va anunciar que els showrunners de la sèrie havien decidirt fer un final tancat per aquesta vuitena temporada i potser no va ser tant mala idea. La ABC ha publicat aquesta setmana el nom de 15 sèries que ja han aconseguit les corresponents noves temprades i Castle no es troba entre elles. 

Això sí. no és la única sèrie emblemàtica del canal americà que s'ha trobat a faltar en aquesta llista. Nashville una altra de les sèries amb més temporades de la ABC tampoc ha estat de les primeres escollides per a renovar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada